Spring til indhold

Oksbøl Sogneforening

Oksbøl, Broballe, Mjels & Hardeshøj

Plakette

Fotokursus v/ John Perry

JohnPeryEn af mine kæpheste er, at et godt billede er bedre end 1000 ord. Jeg har sammenlignet vores blad med andres på Als og Sundeved. Vores er helt klart et af de bedste (top 10%).

  • Der er 3 ting der gør det:
  • De ting vi skriver om.
  • De billeder vi har taget.
  • Den opstilling, som vi bruger til at fremvise indlæg/artikler, er på en professionel måde.

Det skal vi fortsætte med. Derfor vil jeg gerne tilbyde alle, at jeg laver et gratis fotokursus for dem, der ønsker at bidrage til vores udmærkede blad. Hertil vil jeg sige, at det ikke er kvaliteten af fotoapparatet, der er afgørende, det er 95%, hvordan man optager billedet. Det skal læres og kan læres. Som inspiration kan I kikke på min Instagram side. Billederne her er udelukkende optaget på min Iphone og omhandler Bundsø i særdeleshed. https://www.instagram.com/johnperrydk/ (Kopier denne link ind i jeres browser) Hvis I er interesseret så send mig en e-mail, så laver jeg et kursus eller flere. oksboelnyt@gmail.com

John Perry

Del på Facebook

Annoncører i Sogne-Nyt

Oksbøl Sognefilm

Kommende arrangementer