Spring til indhold

Oksbøl Sogneforening

Oksbøl, Broballe, Mjels & Hardeshøj

Hjælp til borger

I lokalområdet findes der forskellige frivillige, som hjælper borgere med forskellige opgaver. Her på siden kan du finde nogle af disse tilbud, som du måske -eller en bekendt kunne have brug for.

 

Indkøbsbussen

Har du brug for hjælp til at få købt ind til dit daglige behov, er der her en god mulighed for dig. Vi henter og bringer dig og har du behov for det, hjælper vi gerne i butikken eller går et ærinde for dig. Der er hjælpere med i bussen begge veje, så du kan få dine varer med ind hjemme hos dig selv. Der er ca. 1 time til at handle i. Kører hver tirsdag formiddag og det koster 40 kr. pr. gang . Har du lyst til at være med eller vil vide lidt mere om, hvordan det foregår, må du gerne ringe.

Mona Schmidt, Nordborg, telf. 40 46 47 67

[youtube]http://youtu.be/1kbOTv9-E_Y[/youtube]

h-h3

Udfører små praktiske opgaver i hjemmet,  f.eks. flytte et møbel, hænge et billede op, nedtage/ophænge gardiner, slå et søm i væggen, skifte en el-pære, stryge en dug, sy en knap i, køre affald til containerpladsen,  pynte til jul, påske eller andre højtider . Der udføres ikke arbejdsopgaver, som hører under hjemmeplejen eller autoriseret håndværk. Der udføres ikke rengøring, maleropgaver, vinduespudsning, havearbejde eller snerydning.  Ring til Arne Petersen, 26 16 64 64, mandag + onsdag kl. 10-12. Han sørger for at kontakte en frivillig hjælper som kan løse din opgave. Din hjælper ringer dig op og aftaler tid og om der skal indkøbes reservedele m.m. Download folder her

[youtube]http://youtu.be/0FVs1DcV9BA[/youtube]

 

 

 

Annoncører i Sogne-Nyt

Oksbøl Sognefilm

Kommende arrangementer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *