Spring til indhold

Oksbøl Sogneforening

Oksbøl, Broballe, Mjels & Hardeshøj

Vision for Oksbøl Sogn

Dette er en vision for Oksbøl Sogn diskuteret og vedtaget på mødet den 5.5.2010

I Oksbøl lever vi side om side med “den blå natur” med vores smukke sø, havet, færgen og lystbådehavnen. Hvor der er vand, er der liv. Således også i Oksbøl, hvor vi i fremtiden vil se mere lokalt liv og flere turister. Området vil kunne tilbyde smukke stier i landskabet, lokalt bryggeri, café, kiosk, ny marina ved Hardeshøj og overnatningsmuligheder. Der vil være fokus på de rekreative elementer.
Infrastrukturen skal løbende forbedres. Vi arbejder på en omfartsvej til Mjels samt større tilgængelighed til området med flere busforbindelser og flere færgeafgange om aftenen.
Både det aktive kirke- og sogneliv, de mange idrætsforeninger, det frivillige brandværn og friskolen bidrager til en levende landsbyidyl – det ønsker vi at fastholde!
Oksbøl vil ikke gå den trådte sti. Vi vælger den grønne vej og vil i fremtiden se mange miljøvenlige tiltag i vores hjørne af verden. Men dermed ikke sagt, at erhvervet ikke er velkomment. I dag og i fremtiden er der landbrug, gårdpakkeri, gartner etc. Byggegrunde tilbydes som huludfyldning imellem eksisterende bebyggelse.
Lige rundt om hjørnet venter en udvikling af området med humlehøsten, turistattraktioner og større mobilitet. Derfor vil Oksbøl også i fremtiden være et landsbysamfund, hvor folk har lyst til at bosætte sig for at bo i “den blå natur” samt for at være en del af det stærke lokalmiljø.

Annoncører i Sogne-Nyt

Oksbøl Sognefilm

Kommende arrangementer