Spring til indhold

Oksbøl Sogneforening

Oksbøl, Broballe, Mjels & Hardeshøj

Nord-Als Ark

For lidt over 17 år siden startede min mor Nord-Als Ark, dengang var jeg 11 år og var vild med ideen! Årene er gået og den 11 årige dyreglade pige er nu blevet voksen, gift og mor, men mindst lige så dyretosset som dengang 😁
I morgen har min mor fødselsdag, en af de lidt mere specielle – hun fylder ikke rund, men har nået alderen hvor hun kan gå på efterløn. Så hun har haft hendes livs sidste arbejdsdag i dag og i morgen den 5. august overtager jeg Nord-Als Ark.
Jeg glæder mig over at have fået den gave at kunne arbejde med min store passion.
Så hvis din hund eller kat trænger til ferie, så giv mig et kald 😉
På Nord-Als Arks vegne, tak for alt Lillian, nyd din efterløn 🌸 Fra i morgen tidlig står den voksne lille pige til højre på billedet klar til at modtage alle vores skønne kunder!
Del på Facebook

Annoncører i Sogne-Nyt

Oksbøl Sognefilm

Kommende arrangementer